top of page

Vodeća regionalna agencija za sportski marketing

Heading 1

Od ranih 90-ih, veza smo između sportskih događanja (sportskih saveza i klubova) i poslovnih subjekata (sponzora i oglašivača).

Nekoliko tisuća odrađenih utakmica i sportskih događaja dokaz su naše poslovne uspješnosti.

Imamo urede u Zagrebu i Beogradu, te surađujemo sa najvećim europskim marketinškim i agencijama za marketinška i TV prava.

Dugi niz godina surađujemo sa TGI, vodećom svjetskom tvrtkom i dobavljačem vrhunske digitalne tehnologije za izvrsne doživljaje sportskih događanja.

Mreža agencija-partnera diljem regije, omogućava regionalnu pokrivenost. Zadovoljstvo naših klijenata temelji se na našem znanju, iskustvu i profesionalnosti.

 

Povećavamo vidljivost i percepciju oglašivača inovativnim i dinamičnim načinom oglašavanja.

Razumijevanjem i poznavanjem oglašavačkih komunikacija te ostvarivanjem zadanih ciljeva, nudimo vrhunsku marketinšku uslugu.

Izgradnjom i održavanjem klijentovog image-a, te povezivanjem sa željenim sportom ili sportskim događajem, ostvarujemo profesionalnu razinu poslovanja.

 

Naša specijalnost je i posredovanje između sportskih i poslovnih subjekata u izgradnji uspješnih i efektivnih sponzorstava.

Primarni segment naše djelatnosti je prodaja oglasnog prostora (LED uređaji, fiksni panoi) na sportskim terenima, te prodaja sponzorstava za sportske događaje.

 

U suradnji sa partnerskim agencijama, u mogućnosti smo našim klijentima osigurati oglasni prostor na većini atraktivnih sportskih događaja sa izravnim TV prijenosom. 

 

Uz oglašavanje na sportskim terenima, preko nas je moguće zakupiti TV reklame na TV kanalima koji u izravnom prijenosu emitiraju sportske događaje, a osim oglašavanja u Hrvatskoj, u mogućnosti smo osigurati i oglasne pozicije u regiji (Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija)

Našim klijentima pružamo mogućnost preuzimanja organizacije ili pomoći pri organizaciji sportskih revijalnih evenata ovisno o željama i potrebama klijenata.

 

Prepoznatljiv segment djelatnosti vezan je uz LED uređaje koje, u vrijeme stanke sportskih događaja, koristimo i za ostale dekorativne, informativne i oglašivačke svrhe.

Ukratko; jedinstven je popis usluga prilagođenih stvarnim izazovima sportskog marketinga, upravljanja robnim markama, grafičkog dizajna, produkcije događaja i logističko-marketinškog upravljanja sportskim događajima, te navodimo još samo neke istaknutije:

  • korporativno bendiranje,

  • marketinško planiranje,

  • upravljanje projektima i realizacije događaja,

  • razvoj marketinških sadržaja i dizajn istih

  • izrada marketinških izvješća za potrebe partnera

  • konzultacija o grafičkoj konstrukciji i dizajnu,

  • upravljanje hospitality i vip zonama

  • brendiranje domaćinskih hotela pri sportskim događanjima u zemlji i inozemstvu

  • izrada LED animacija

  • ostale marketinške aktivnosti

Kroz 20-tak godina našeg kontinuiranog djelovanja u svijetu sportskog marketinga, brojne tvrtke su nam dale povjerenje.

S toga veliki broj uspješno realiziranih projekata jamče našu pouzdanost i profesionalnost u poslu kojim se bavimo.

Veselimo se vašem povjerenju i javljanju.

                                                                                                                                                                                                   Vaš Sport 360 Team

Temeljni kapital uplaćen u cijelosti, u iznosu od: 1.600 000 HRK           OIB: 54422176480         Žiro račun (Zagrebačka banka): HR1923600001101439296

bottom of page